Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Μητρώο Συνταγογράφων Γεωργικών Φαρμάκων



Ξεκινά η ψηφιακή υπηρεσία του Μητρώου Συνταγογράφων Γεωργικών Φαρμάκων στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας.


Δυνατότητα εγγραφής στο παραπάνω μητρώο έχουν οι υπεύθυνοι επιστήμονες των καταστημάτων εμπορίας Γεωργικών Φαρμάκων καθώς επίσης και κάθε ενδιαφερόμενος ο οποίος κατέχει πτυχίο Γεωπόνου Π.Ε. ή Τ.Ε Φυτικής Παραγωγής ή Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων ή Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας ή Τμήματος Βιολογικής Γεωργίας (για χρήσεις συμβατές με την βιολογική γεωργία).

Η διαδικασία εγγραφής των ενδιαφερόμενων στο Μητρώο Συνταγογράφων Γεωργικών Φαρμάκων είναι η εξής:


1. Από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου (www.minagric.gr), επιλέγουν το εικονίδιο των Ψηφιακών Υπηρεσιών και δημιουργούν λογαριασμό χρήστη στις ψηφιακές υπηρεσίες.
 2. Από το μενού «Επιλογή Υπηρεσίας» επιλέγουν την «Αίτηση Υποψηφίου Συνταγογράφου Γεωργικών Φαρμάκων». Μετά τη συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας, επιλέγουν το εικονίδιο «Αποθήκευση».




3. Συμπληρώνουν και υπογράφουν την επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 και ακολούθως την συμπληρωμένη δήλωση την αναπαράγουν σε ηλεκτρονική μορφή μορφής pdf.


4. Αναπαράγουν σε ηλεκτρονική μορφή pdf τον βασικό τίτλο σπουδών που κατέχουν.


Για την αρχική εγγραφή κάθε ενδιαφερόμενος υποβάλλει μόνο μία αίτηση ηλεκτρονικά και δεν απαιτείται τα δικαιολογητικά να υποβληθούν εγγράφως στη ΔΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: